Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Wensuitje Wildlands

20180718122128-kopiejpg

Een geweldige en zonovergoten dag was het woensdag 18 juli 2018.

Met 5 gasten en de vrijwilligers Ria en Lida zijn wij naar Wildlands in Emmen gereden.

Dit was een kerstwens van onze gasten en het was prettig om deze te kunnen realiseren.

Aangekomen in Emmen en onder het genot van een kopje koffie met wat lekkers hebben wij onder leiding van Ria de route door het park uitgestippeld.

Dit was maar goed ook, want er valt veel te beleven en te zien.

Als eerste gingen we naar de vlindertuin, de vogels en de prachtige planten. Daarna naar een van de topattracties: met een boot de Rimbula River op, compleet met stroomversnellingen. Dat was een belevenis.

De wereld van de savanne is heet en droog. (Net als in Nederland op dit moment).

Vlak bij het Zonnepaleis leeft een grote groep nijlpaarden: heel indrukwekkend.

Na de lunch hebben we onze safari voortgezet met een trucksafari langs de olifanten, giraffes, ontspoorde treinen, enz.

De dag vloog voorbij. Nog even op het terras wat vocht tot ons genomen; dat was geen overbodige luxe.

0nze gasten vonden het geweldig, mede omdat alles zo natuurgetrouw nagebootst is.

Moe maar voldaan hebben wij bij Buitenhaeghe, na dikke knuffels te hebben gekregen, afscheid genomen van deze dag en van elkaar.

VOOR DE FOTO'S KLIK HIER.

Verslag gemaakt door Lida.

Betty Bosman

036-5356990
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Kunst en cultuur
  • Winkelen
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk