Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Kijkduin

dsc03198jpg

Tjonge jonge, wat hebben we geboft. De weersvoorspelling was niet geweldig.

De dag begon grauw en grijs wat het weer betreft. We hebben het zonnetje (bijna) niet gezien. Het was wel droog.

In Kijkduin werden we, na een busreis van bijna anderhalf uur, door het personeel van het Atlantic Hotel hartelijk ontvangen. Ze waren blij om ons weer te zien, zeg maar. De koffie was bruin en het gebak stond klaar. Hmmmm, lekker. Sommige gasten hadden elkaar zoveel te vertellen dat ze bijna geen oog hadden voor het leuke uitzicht vanuit het restaurant op het strand, de duinen met het helmgras en de zee. De lucht was bewolkt, het zonnetje scheen niet, er stond een stevige wind, maar de temperatuur was goed. Er waren bouwactiviteiten: de boulevard leek wel een bouwput en zag er heel anders uit dan vorig jaar.

Het werd tijd om de boulevard op te gaan. Daar werd de viskraam al snel ontdekt en ook de meeuwen probeerden een hapje mee te pikken van al het lekkers. Waar de ene gast trek had in vis, had de andere meer zin in ijs of een kroket.

Er waren ook gasten die de tocht waagden om via de helling naar het strand te gaan. Altijd leuk om op het strand zo dicht bij de zee te staan met de haren in de wind. Kitty ging nog met haar voeten in het water, maar dat was geen succes, zei ze.

De bankjes bij de boot aan het einde van de boulevard werden al gauw bezet door de gasten die niet meer zo mobiel zijn. Dat was lekker zitten met het windje in de rug. Daar werden hele verhalen uitgewisseld aan elkaar. Ook de winkeltjes kregen bezoek, al was er ook een aantal dicht vanwege de verbouwing.

Halverwege de middag werd het tijd voor een drankje in een leuk restaurantje (onze “stamkroeg”). En omdat het zo gezellig was, werd maar meteen de maaltijd besteld. Het restaurant werd steeds voller en voller met gasten die hier aanschoven om te eten.

Na het eten was er nog tijd om te wandelen en zagen we steeds meer schuimkoppen op de golven. Die waren vanaf het uitzichtpunt goed te zien.

Toen de bus klaar stond om in te stappen en te laden, lieten de wolken hun druppels vallen en ging het regenen. Gelukkig toen pas. Want we gaan natuurlijk niet naar Kijkduin om een hele middag binnen in een restaurant te zitten omdat het buiten regent.

Tjonge jonge, wat hebben we geboft.

VOOR DE FOTO'S KLIK HIER.

Verslag gemaakt door John.

Zonnebloem logo

De uitslag van de Zonnebloem loterij is bekend.

Kijk snel of je in de prijzen bent gevallen!

Naar de uitslag

Betty Bosman

036-5356990
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Kunst en cultuur
  • Winkelen
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk