Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Wensuitje Haagse Markt

img-20180821-wa0009jpg

Wat hebben we een hoop gekocht: allerlei kleding, een tas, en verder allerlei eten en fruit.

Vrijdag 17 augustus was het zover: de wens van vier dames (mevrouw Chaturi, Kalidien, Maikoe en Tjoen) kwam uit. Ze wilden graag naar de Haagse Markt.

Om 10.15 uur ging ik ze ophalen. Helaas kon één mevrouw niet mee. Maar met z'n drieën gaat natuurlijk ook. We gingen hup de auto in en op naar Den Haag.

Vlak bij de markt kon ik de auto parkeren. Maar net als overal moest er ook hier betaald worden. Nou, wat een toestand is dat. Ik kon geen bedrag intoetsen. Ik heb toen gebeld en er werd gezegd dat ik maar een andere paal moest zoeken. Toen ik deze had gevonden, heb ik aan iemand die langsliep gevraagd of ze even wilde helpen. Toen kwam de vraag: "Tot hoe laat wilt u betalen?" Ik zei: "Nou tot 16.15 uur". "NEEEEEEEE, dat is veel te lang", zeiden de dames, maar ja het was al gebeurd.

Toen hebben we eerst even een "bakkie" gedaan met een lekker stuk taart erbij. Na de koffie gingen we de markt op. Alles was goedkoop en helemaal geweldig. Tegen lunchtijd hadden we net één pad gehad, echt iedere kraam werd bekeken.

We gingen op zoek naar iets waar we konden lunchen. En wat bleek: er is op de hele markt maar één zaak waar je kunt zitten om te lunchen. We zijn daar neergeploft en hebben er heerlijk geluncht.

Een mevrouw was best wel moe en is lekker op het terras blijven zitten. Wij hebben haar daar later weer opgehaald.

Wat hebben we een hoop gekocht: allerlei kleding, een tas, en verder allerlei eten en fruit. Gelukkig was er een rollator: daar konden we alle tasjes aan hangen.

En iedereen raadt het al: we waren iets te laat bij de auto, maar gelukkig zat er nog geen bon op.

Toen gingen we weer terug naar Almere na een geweldige dag.

Dus: als u er ooit in de buurt bent, ga dan zeker eens de Haagse Markt over.

Verslag gemaakt door Kitty.

Betty Bosman

036-5356990
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Kunst en cultuur
  • Winkelen
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk