Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Havenkomconcert

dsc0846jpg

Wat is het mooi hè: ik moet er gewoon van huilen.

Zaterdag 1 september was het weer tijd voor het jaarlijks terugkerende evenement: Het Havenkomconcert.

De weergoden waren ons goed gezind want het weer was droog en niet te koud. Er werden wel lekker flacedekens uitgedeeld. Aan het eind van de avond was dit toch wel lekker om over de benen te doen.

De gasten werden door mensen van Yakult en onze vrijwilligers naar hun plaats gebracht. Heerlijk vooraan zodat iedereen het goed kon zien en horen.

Om 20.00 uur kwam Gregor Bak het toneel op om ons welkom te heten en ook de burgemeester was er. Toen iedereen uitgepraat was, kon het concert beginnen.

Er werd door het Nederland Philharmonisch Orkest verschillende stukken uit Verdi, Puccini en Ponchielli gespeeld. Dit onder leiding van dirigent Maxim Emelyanychev. Ook waren er solisten die geweldig konden zingen.

Aan het eind van de avond zongen ze een gezamenlijk stuk. Een mevrouw die naast me zat stootte me aan en zei: Wat is het mooi hè: ik moet er gewoon van huilen. Nou daaruit blijkt wel dat het weer een geslaagde avond was en op naar volgend jaar. De gasten kijken er in ieder geval naar uit.

Verslag gemaakt door Kitty

Zonnebloem logo

De uitslag van de Zonnebloem loterij is bekend.

Kijk snel of je in de prijzen bent gevallen!

Naar de uitslag

Betty Bosman

036-5356990
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Kunst en cultuur
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken