Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Nieuwjaarsreceptie

dsc03956jpg

Terugblikken en vooruitkijken. Het was een hele zit, maar wel erg leuk.

We hadden vijf kwartier nodig om ongeveer 1100 foto’s (met dank aan Daniëlle en anderen) te bekijken die in 2018 gemaakt zijn. Met een groep van trouwe en enthousiaste gasten en vrijwilligers zijn tijdens een uitstapje, een wensuitje of tijdens een activiteit in De Wieken al gauw tientallen foto’s gemaakt. Zo moeilijk is dat niet. Bovendien: velen willen wel eens op de foto en doen daar zelfs hun uiterste best voor. Prima: dat levert vaak een leuke, grappige foto op.

Sommige gasten hadden de foto's al op het internet gezien; de meeste zagen ze voor het eerst en waren dus benieuwd naar het resultaat.

Het is verrassend om te zien wat we in het afgelopen jaar hebben gedaan of wat er is gebeurd. Bij een aantal foto’s hadden velen goede, dankbare of mooie herinneringen.

Met een aantal vuilniszakken voor de ramen lukte het om De Wieken genoeg te verduisteren om de geprojecteerde foto's op het scherm te zien. Na de verbouwing is het in het zaaltje een stuk lichter geworden. Maar daardoor moesten we weer wat bedenken om het donker te maken.

Natuurlijk waren er ook oliebollen en was er een drankje om het nieuwe jaar 2019 goed te beginnen.

Ria nodigde ons allen uit voor de activiteiten in het komende jaar 2019.

Veel gasten sloten de gezellige middag af met een advocaatje met slagroom.

"Op ieders gezondheid" zullen we maar zeggen.

VOOR DE FOTO'S KLIK HIER

Verslag gemaakt door John.

Betty Bosman

036-5356990
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Kunst en cultuur
  • Winkelen
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk