Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Chinees eten

img3397jpg

De activiteitencommissie heeft iets nieuws bedacht gezamenlijk chinees eten met stokjes of gewoon met bestek.

De gasten zaten al vroeg te wachten terwijl de vrijwilligers de grote zaal gezellig maakten. De tafels werden gedekt met rood/witte placemats en mooi gevouwen rode servetten. Er werden rode vlaggetjes en zwart/rode waaiers aan de muur gehangen en de vrijwilligers hadden in dezelfde stijl allemaal zwart/rode kleding aangetrokken. 

Om drie uur mocht iedereen naar binnen om een plekje te zoeken. Kitty heette ons allen welkom, vroeg een moment stilte voor gebed en legde ons precies uit hoe we de stokjes moesten vasthouden. De gasten kregen een drankje en om half vier werd door Tang Dynastie het eten warm binnengebracht. We startten met een kop heerlijke tomaten- of kippensoep. Daarna konden de gasten kiezen uit bami, nasi met tjap tjoy, foe yong hai, babi pangang, satéstokje en/of gebakken banaan. Kroepoek en sambal stond al op de tafels. Tot slot werd er een kop thee met een chinese versnapering geserveerd, in de verpakking zat voor ieder een vaak toepasselijke spreuk.

Maar het allerbelangrijkste waren de reacties van de gasten: blije gezichten, leuke gesprekken, gezellige sfeer, heerlijk verrukkelijk eten, goed warm geserveerd, dankbare mensen.

Nadat alles was opgeruimd, evalueerden de 13 vrijwilligers deze middag en voor iedereen was duidelijk: chinees eten  is voor herhaling vatbaar!

VOOR DE FOTO'S KLIK HIER

Zonnebloem logo

De uitslag van de Zonnebloem loterij is bekend.

Kijk snel of je in de prijzen bent gevallen!

Naar de uitslag

Betty Bosman

036-5356990
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Kunst en cultuur
  • Winkelen
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk