Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Seniorenmiddag Kiwanis

dsc04017jpg

"Het was grandioos"

De Seniorenmiddag in de aula van het Oostvaarderscollege werd door Kiwanis voor de 25e keer georganiseerd. Waarschijnlijk voor de laatste keer, want de Kiwanis Club Almere wil zich meer gaan inzetten voor kinderen.

De Club sponsort bijzondere organisaties zoals het Voedsel Loket Almere, sportverenigingen, Unicef en de Cliniclowns. Dit jaar werd gekozen voor de Muziekids.

“The Backfield Jazz Men” verzorgde de muzikale ontvangst.

Ria Valk opende het programma. Ze zong allemaal bekende, oude toppers. Ze zorgde voor een leuke, spontane en ontspannen sfeer in de zaal.

Het Kiwanis Almere Shanty Koor zong, volgens de voorzitter, nog nooit zo vals als vandaag, maar de mannen hadden er met hun jeugdig enthousiasme wel veel plezier in. Dat werd door de aanwezigen gewaardeerd en velen zongen spontaan, ook niet geheel zuiver, mee.

Na de pauze met frisdrank, wijn en heel veel lekkers, konden we genieten van een schitterend en ontroerend optreden van La Familia: vader, moeder en dochter. Ze hadden mooie, prachtige stemmen en zongen de sterren van de hemel met sfeervolle melodieën en liederen. Tegelijk lieten dansparen van een dansschool zien hoe goed en elegant zij konden dansen. Met een staande ovatie van een aantal mensen werd het optreden uitermate gewaardeerd.

"Het was grandioos" werd er door iemand gezegd.

VOOR DE FOTO'S KLIK HIER

Betty Bosman

036-5356990
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Kunst en cultuur
  • Winkelen
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk