Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Boottocht

img3794jpg

Een jaarlijkse traditie: de dagboottocht georganiseerd door de regio

Op een zonnige, maar frisse dag in april lag de Minerva te wachten op haar 103 Zonnebloemgasten, merendeels uit Almere Buiten aangevuld met gasten uit Zeewolde en haar 15 vrijwilligers.

Het duurde even, maar toen iedereen aanwezig was, ging de boottocht via Gooimeer, Eemmeer langs Bunschoten-Spakenburg en daarna via Nijkerkernauw en Nuldernauw langs Zeewolde naar Harderwijk. 

Op de boot genoot iedereen van de prachtige tocht, de onderlinge gesprekken en niet te vergeten van al het lekkers dat telkens weer aangeboden werd. 's Middags was er een muziekbingo waarbij leuke prijsjes gewonnen konden worden. 

Zo'n dag is ook zomaar weer voorbij; veel te snel kwam Almere Haven alweer in het zicht waar de taxi's alweer stonden te wachten. Iedereen vertrok huiswaarts met veel herinneringen aan een mooie dag varen.

De foto's kunt u hier bekijken

Betty Bosman

036-5356990
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Kunst en cultuur
  • Winkelen
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk