Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Verwenmiddag

dsc04205jpg

De Wieken heeft nog nooit zo lekker geroken als vanmiddag.

De geur van nagellak, lotion, handcrème, nagelcrème, gezichtscrème en reinigingsmelk was overal in het gebouw te ruiken. Op de tafels stonden ook nog potjes met "dag cream", flesjes voor gezichtsmaskers en geurkaarsjes.

Met de handen werd driftig gewapperd totdat de nagellak droog was.

Sommigen hadden hun nagels laten groeien, zodat hier en daar eerst gevijld moest worden.

Jammer dat het liftje vandaag geen zin had: de lift werkte niet. Zonder lift kom je niet in de zaal beneden. De gasten in een rolstoel zaten daarom deze middag op het podium: in de "ereloge".

In een te gekke modeshow lieten de vrijwilligers zich van een andere kant zien. Dat werd door de gasten erg gewaardeerd.

En Rood Kapje was er ook, zagen we.

Nadat iedereen een beurt had gehad, de hapjes op en de flessen leeg waren, gingen de gasten als "herboren" weer naar huis.

VOOR DE FOTO'S KLIK HIER

Betty Bosman

036-5356990
contactformulier

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Kunst en cultuur
  • Winkelen
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk