Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Zonnebloemplanten

img-20190622-wa0005jpg

De verkoop van de zonnebloemplanten was een groot succes.

Alle planten die we als afdeling hadden besteld, zijn verkocht. Het waren 360 planten. Iets meer dan de helft was door gasten en vrijwilligers besteld. De rest hebben we op straat kunnen verkopen. Van Albert Heijn mochten we de kraam lenen. Dat zag er meteen al feestelijk uit en helemaal toen de zonnebloemplanten waren neergezet. De vrijwilligers hadden er zin in. Van Paul kregen we een ijsje en een kopje koffie. Dat was lekker en werd erg gewaardeerd.

Dank aan Albert Heijn voor het lenen van de kraam.

Dank aan Paul voor het ijsje en de koffie.

Dank aan alle gasten en vrijwilligers die een plant hebben gekocht.

Dank aan alle Almeerders die nu hun eigen zonnebloemplant moeten verzorgen.

Dank aan degenen die geen zonnebloemplant wilden, maar wel een financiële gift gaven als donatie.

Onze afdeling van Almere Buiten kan het verdiende geld goed gebruiken: VOOR ALLE GASTEN VAN DE ZONNEBLOEM ALMERE BUITEN.

 

Betty Bosman

036-5356990
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Kunst en cultuur
  • Winkelen
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk