Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Advocaatje met slagroom

dsc04946jpg

In twee keer een half uur werden twintig liedjes gezongen.

Vanaf 14.30 uur stroomde de zaal van Kerkcentrum Goede Rede in Almere Haven steeds voller met Zonnebloemgasten van de Almeerse afdelingen. Uiteindelijk bleef een aantal stoelen onbezet.

De artiesten van TOP (Theater Ontwikkeling Performance) waren volop bezig met hun voorbereiding zoals kleding en make-up. De geluidsapparatuur en de videocamera's werden nog eens getest. De muzikanten zochten hun plaats op en stemden hun instrumenten.

Om 15.00 uur was iedereen klaar en begon de voorstelling van twee keer een half uur waarin zo'n twintig liedjes ten gehore werden gebracht en werden uitgebeeld.

Met een korte tekst werden de liedjes met elkaar verbonden.

De gasten werden uitgenodigd om mee te doen. "Zing lekker mee. U kent alle liedjes". Waar dat kon, gebeurde dat ook. Van een paar liedjes was bijna iedereen de tekst vergeten, behalve het refrein dan.

In de pauze kregen we een drankje (flesje) met stukjes kaas en worst.

De amateurs van TOP kregen een warm applaus voor hun knappe prestatie. Zij werden bedankt voor deze leuke en gezellige middag. En de leider van TOP bedankte ons dat we gekomen waren om deze voorstelling te bekijken.

VOOR DE FOTO'S KLIK HIER

Zonnebloem logo

De uitslag van de Zonnebloem loterij is bekend.

Kijk snel of je in de prijzen bent gevallen!

Naar de uitslag

Betty Bosman

036-5356990
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Kunst en cultuur
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken