Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Kerstdiner

dsc05111jpg

Een heel gelukkig kerstfeest

Twee bussen brachten ruim 110 "hongerige" gasten en vrijwilligers naar De Witte Bergen.

Het restaurant was, zoals we gewend zijn, sfeervol en prachtig versierd met kerstbomen, kleurige kerstballen en kerstlichtjes.

Nadat het probleem met het geluid en de microfoon was opgelost, verliep alles verder op rolletjes.

Ria heette de mensen welkom en hield een kersttoespraak.

Ineke droeg een kerstgedicht voor.

Kitty en Hilda toverden zich om in twee dames uit de tijd van Charles Dickens. Prachtig verkleed, met een lantaarn in de hand, lazen ze een verhaal over een bel voor. Tussendoor werd er luid met de bel geklingeld.

De gasten mochten zoals gebruikelijk een wens in de kerstboom hangen, in de hoop dat die wens in 2020 in vervulling kan gaan.

Het diner werd natuurlijk afgesloten met een heerlijk dessert, koffie of thee, en ons "lijflied":

Een heel gelukkig kerstfeest
Voor jou en iedereen
Een heel gelukkig kerstfeest
Voor jou, voor mij, voor allemaal.

VOOR DE FOTO'S KLIK HIER

 

 

 

Betty Bosman

036-5356990
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Kunst en cultuur
  • Winkelen
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk