Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Wensuitje Pannenkoeken in Rhynauwen

img-20190809-wa0002jpg

De keus was moeilijk met zoveel verschillende pannenkoeken.

Al een paar weken werd ernaar uitgekeken, maar vandaag was het dan eindelijk zover: pannenkoeken eten bij ”Rhynauwen”. Om 10.30 uur de eerste gast opgehaald en toen de andere twee gasten (mevr. Steenhoek, mevr. Bliekendaal en mevr. Laterveer). Iedereen in de auto en op naar Bunnik.

Daar aangekomen heerlijk buiten op het terras wat te drinken genomen. Het was mooi weer, maar met de pannenkoeken wilden we toch wel binnen zitten i.v.m. de wespen. Binnen was het warm, dus zijn we buiten bij het water gaan zitten op een balustrade. De keus was moeilijk met zoveel verschillende pannenkoeken, iedereen had een andere. Ik kan niet anders zeggen dan dat ze heerlijk smaakten.

In de buurt moest nog een klein museum zijn en daar wilden we wel heen. Volgens een gast die hier heeft gewoond, was het niet zo ver lopen. Maar als je er al lang niet meer bent geweest, is alles veranderd en weet je het niet meer zo goed. Ik heb op mijn telefoon ingetoetst waar het was, bleek het twee kilometer lopen te zijn. Nou dat is een best stuk als je normaal met een rollator loopt, dus hup de auto in en naar het museum.

Wat een sjiek pand is dat. Binnen was er een leuke expositie, dus geen spijt dat we erheen zijn gegaan. Boven was er ook van alles te zien, maar gelukkig bracht een traplift de uitkomst anders hadden we dit niet kunnen zien.

Na een hele gezellige dag waren we om 17.00 uur weer in Almere.

Kitty.

Zonnebloem logo

De uitslag van de Zonnebloem loterij is bekend.

Kijk snel of je in de prijzen bent gevallen!

Naar de uitslag

Betty Bosman

036-5356990
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Kunst en cultuur
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken