Inloopochtenden

img6051jpg

In 2016 heeft de organisatie van buurtcentrum De Wieken aan de Zonnebloem gevraagd om deze inloop koffie/thee ochtenden op te starten.

Bij deze inloopochtenden is iedereen, ook bewoners uit de buurt, van harte welkom. De situatie op dit moment is, dat gasten en vrijwilligers van de Zonnebloem de vaste kern van bezoekers zijn.

Deze ochtenden worden gehouden in de oneven weken van de maand van 10.00 – 12.00 uur. De animo is groot, er komen gemiddeld 15 gasten, dit is mede afhankelijk van het weer omdat sommige gasten er een aardig eindje voor moeten lopen. En er zijn gemiddeld 10 Zonnebloemvrijwilligers aanwezig.

Er is geen programma, onder het genot van een kopje thee of koffie met een lekker koekje wordt er gezellig gekletst en gelachen. met nieuwe bezoekers wordt kennis gemaakt etc. De nieuwtjes gaan grif over de tafel en iedereen kan bij Kitty terecht voor vragen of om zich op te geven voor een geplande activiteit.

Het buurtcentrum vraagt geen huur voor de locatie, wel een kleine vergoeding (kopje thee € 0,60 en kopje koffie € 0,75). Dit wordt gezet door een vrijwilliger van het buurtcentrum,  rondgedeeld en opgeruimd door vrijwilligers van de Zonnebloem.

Als u een foto impressie van de ochtend wilt zien, klik dan HIER

Betty Bosman

036-5356990
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Kunst en cultuur
  • Winkelen
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk