Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Inloopochtenden

img6051jpg

In 2016 heeft de organisatie van buurtcentrum De Wieken aan de Zonnebloem gevraagd om deze inloop koffie/thee ochtenden op te starten.

Bij deze inloopochtenden is iedereen, ook bewoners uit de buurt, van harte welkom. De situatie op dit moment is, dat gasten en vrijwilligers van de Zonnebloem de vaste kern van bezoekers zijn.

Deze ochtenden worden gehouden in de oneven weken van de maand van 10.00 – 12.00 uur. De animo is groot, er komen gemiddeld 15 gasten, dit is mede afhankelijk van het weer omdat sommige gasten er een aardig eindje voor moeten lopen. En er zijn gemiddeld 10 Zonnebloemvrijwilligers aanwezig.

Er is geen programma, onder het genot van een kopje thee of koffie met een lekker koekje wordt er gezellig gekletst en gelachen. met nieuwe bezoekers wordt kennis gemaakt etc. De nieuwtjes gaan grif over de tafel en iedereen kan bij Kitty terecht voor vragen of om zich op te geven voor een geplande activiteit.

Het buurtcentrum vraagt geen huur voor de locatie, wel een kleine vergoeding (kopje thee € 0,60 en kopje koffie € 0,75). Dit wordt gezet door een vrijwilliger van het buurtcentrum,  rondgedeeld en opgeruimd door vrijwilligers van de Zonnebloem.

Als u een foto impressie van de ochtend wilt zien, klik dan HIER

Betty Bosman

036-5356990
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Kunst en cultuur
  • Winkelen
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk