Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Bingo

dsc05182jpg

Nog nooit zat de Wieken met bingo zo vol als dit jaar.

De ene gast kwam gewoon voor de gezelligheid, de andere gast kwam voor de spanning. De een kwam om een spelletje spelen, de ander wilde wel wat winnen. De een wilde lekker kletsen, de ander had geen tijd en liet zich niet afleiden. De een had wat hulp nodig, de ander deed het helemaal zelfstandig. De een had wat meer geluk met de bingo, de ander zat er steeds weer net een cijfertje naast. Kortom: alles kon. Kitty, Hilda en Lida hadden weer gezorgd voor een scala van uiteenlopende prijsjes. Deze hadden allemaal met eten te maken, zoals een leuke beker met koek erin, een broodmandje met brood en zoet beleg, een kaasplankje met kaas en worst en crackers, een gebakschaaltje met appeltaart, een schaaltje met zoutjes, een schoteltje met theezakjes en chocola.

Toen iedereen een plekje had opgezocht en de koffie/thee met wat lekkers op had, kon het feest beginnen. Er was genoeg tijd om zelfs drie spelletjes te spelen. Mevrouw Landsbergen en Joop moesten een liedje zingen omdat ze een "valse" bingo hadden. Na afloop ging iedereen met een leuk presentje naar huis. BINGO !

VOOR DE FOTO'S KLIK HIER

 

Zonnebloem logo

De uitslag van de Zonnebloem loterij is bekend.

Kijk snel of je in de prijzen bent gevallen!

Naar de uitslag

Betty Bosman

036-5356990
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Kunst en cultuur
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken