Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

1 op 1 Uitje Mevrouw Haitsma-Visser

1-op-1-uitje-haitsma-visser-5jpg

Wat van Almere zien en nieuwe kleding kopen

Verslag 1 op 1 Uitje : Dagje uit met Mevr. Haitsma-Visser. 28-09-2021.

Na wat opstartproblemen (tijdstip en zware rollator) konden we eindelijk op pad. De rollator kon niet worden opgevouwen. De halve auto werd omgebouwd en een aardige meneer heeft ons geholpen. Ik had gevraagd wat haar wens was. Mevrouw wilde wat zien van Almere en ze wilde nieuwe kleding kopen. Dat was jaren geleden.

We hebben dus eerst wat rondgereden en ze genoot zichtbaar. Haar woorden waren: wat is Almere toch groot geworden.

Na een trip door Almere gingen we naar het centrum. Bij Gerrie Weber is ze goed geslaagd: een mooi roze vest en een grijze broek. Ze was helemaal blij en we zijn daar leuk geholpen door een geduldige verkoopster. Na het bijkomen van het passen met een kop thee en wat lekkers (en dat is te begrijpen als je de 90 nadert) werd het de hoogste tijd voor een lunch.

Maar daar was ik al bang voor. Geen telefoontje en geen coronapas. Gelukkig deed men niet moeilijk. Dat was een pak van mijn hart. Toen weer richting huis. Ze was moe maar voldaan en ik ook. Maar we hebben een prachtige dag gehad.

Lida van der Meer.

Zonnebloem logo

De uitslag van de Zonnebloem loterij is bekend.

Kijk snel of je in de prijzen bent gevallen!

Naar de uitslag

Betty Bosman

036-5356990
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Kunst en cultuur
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken