Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Vrijwilligersuitje

0b58a588-4078-4e94-aede-85f4ded982d0jpgjpg

Een keer per jaar organiseert de afdeling voor haar vrijwilligers een uitje, als dank voor het werk wat vrijwillig door ons allemaal wordt gedaan!

Met z'n allen met de trein naar Amsterdam, dat is al een hele belevenis. Vandaar lopend naar de pont die ons naar Amsterdam-Noord bracht, de vaartocht was ook een leuke ervaring. Daar aangekomen liepen we eerst de verkeerde kant op, even later vonden we de aanlegsteiger en begon het wachten op de pannenkoekenboot brrrr wat was het al donker en koud en guur geworden... Maar binnen was het gelukkig lekker warm en ontdooiden we weer een beetje mede door de warme chocolademelk met slagroom of hete thee. De pannenkoeken smaakten heerlijk, er was variatie in spek- appel- of origenele pannenkoeken, daar bovenop kon je rozijnen, appelmoes, ananas, ham, kaas etc. doen. De meesten hadden aan twee pannenkoeken wel genoeg maar er was iemand die er wel 5 op kon! Toen weer wachten op de pont en daarna de trein in. Er waren enkelen die in een stiltewagon waren  gaan zitten, dat hebben ze geweten want het was een grote opgave niets te mogen zeggen;-) Door een treinstoring viel de groep uiteen op station Almere Centraal, sommigen gingen verder met de bus. Al met al was het een erg gezellig en geslaagd uitje met heel veel indrukken. Hartelijk dank aan de organisatoren!

Klik hier voor de foto impressie

Zonnebloem logo

De uitslag van de Zonnebloem loterij is bekend.

Kijk snel of je in de prijzen bent gevallen!

Naar de uitslag

Betty Bosman

036-5356990
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Kunst en cultuur
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken