Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Surprise Party

dsc05407jpg

Met ballonnen, vlaggetjes en met bloemen op de tafels werd het tijd voor de Surprise Party.

"De Wieken" zat vol. Vrolijke, nieuwsgierige gasten en enthousiaste vrijwilligers hadden er zin in. Na het openingswoordje van Kitty hoorden we het lied: "Het feest kan beginnen". Kitty zei: "We gaan er een feestje van maken. Laat u verrassen." Met een echte oliebol, een glaasje, een hoedje en een toeter werd er geproost. Na de koffie keken we naar de foto's die in de jaren 2020 en 2021 werden gemaakt. Leuk om weer te zien hoe het was.

En toen werd het (hoog) tijd om afscheid te nemen van Ria. Het was er door corona nog niet van gekomen. Ria was gedurende 12 jaar voorzitter van De Zonnebloem (Almere Buiten) en mocht niet meer worden herkozen. Ze kreeg een mooi, speciaal (Zonnebloem)beeldje als aandenken en van alle vrijwilligers een prachtige roos. Dat werd een mooie bos. Spontaan werd gezongen: "Ria bedankt, Ria bedankt, Ria Ria Ria bedankt."

De warme hapjes waren verrukkelijk, waarna iedereen een tasje met inhoud kreeg onder de tonen van: Annie, hou jij m'n tassie effe vast.

André Hazes sloot deze fijne middag af met: "Het is tijd, de hoogste tijd."
En daarna was er iets met "gezelligheid".

VOOR DE FOTO'S KLIK HIER

Zonnebloem logo

De uitslag van de Zonnebloem loterij is bekend.

Kijk snel of je in de prijzen bent gevallen!

Naar de uitslag

Betty Bosman

036-5356990
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Kunst en cultuur
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken