Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Museum Plus Bus

dsc05596jpg

Leuk, interessant, verrassend, mooi en gezellig.

Precies op tijd ging de lift van de bus voor de laatste keer naar boven en vertrokken we met een klein select groepje gasten naar het Kröller-Müller museum om de prachtige collectie schilderijen te zien, verzameld door Anton en Helene Kröller-Müller.

"We gaan lekker een dagje uit", maar de bus was niet helemaal vol.

Na de koffie werden we in drie groepen verdeeld. Elke groep kreeg voor een rondleiding van bijna een uur een gids mee. Bij een aantal schilderijen werden bijzondere achtergrondverhalen verteld. Heel leuk en interessant. "Echt heel mooi. Ze vertelt met passie. Ze leest het schilderij gewoon....."

Na de lunch gingen we zelf op pad: weer naar de schilderijen of naar de prachtige beeldentuin buiten.

"Als je er nog nooit bent geweest, is het een verrassend museum."

"Het was een heerlijke dag."

VOOR DE FOTO'S KLIK HIER

 

Betty Bosman

036-5356990
contactformulier

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Kunst en cultuur
  • Winkelen
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk