Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Spelletjesmiddag

dsc05481jpg

We hadden zeven spelletjes meegenomen: Rolit, Blokus, Keer op Keer, Spectrangle, Doolhof, Regenwormen en Big Five.

Voor velen waren het nieuwe, onbekende spelletjes. Daarom hoorde je: "Daar komt al weer een nieuw spel aan. Dat heb ik nog nooit gedaan. We missen Mens erger je niet of Ganzenbord. Ik heb een heel ingewikkelde tafel hier." De laatste opmerking ging echter niet over het spel maar over de drankjes die de gasten wilden hebben....

Na een half uur spelen bleven de gasten aan de tafels zitten en gingen de vrijwilligers met hun spel naar een andere tafel toe. Niet alle spellen waren nodig omdat de 20 gasten over vijf tafels werden verdeeld.

Natuurlijk moest het spel eerst weer worden uitgelegd. En ook werden hier en daar de spelregels aangepast.

De catering was dik in orde. "Wat lekker allemaal. Krijgen we alweer wat?"

Nadat er vier keer een half uur was gespeeld, werden de punten bij elkaar opgeteld en volgde de prijsuitreiking. Deze middag was mevrouw Van der AA de "winnaar".

VOOR DE FOTO'S KLIK HIER

Zonnebloem logo

De uitslag van de Zonnebloem loterij is bekend.

Kijk snel of je in de prijzen bent gevallen!

Naar de uitslag

Betty Bosman

036-5356990
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Kunst en cultuur
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken