Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Nostalgie-middag

dsc05679jpg

Het was een heel leuke, gezellige middag.

Gert van den Born had een nieuw, leuk, interessant en boeiend programma samengesteld over de jaren 70. De nostalgie droop er vanmiddag vanaf met melodieën, foto's en filmpjes uit die tijd. Even terug in de tijd met Koos Alberts, André Hazes, de Cats, Robert Long en Tom Manders.

De middag begon met lekkere dingen bij de koffie: mevrouw Nicasia was jarig en trakteerde. Er werd heerlijk van gesmuld.

Gert maakte met ons een reis door Nederland. Hij ging het hele land door. Zijn verhaal begon in Noord-Holland met al zijn vriendinnetjes (wel 180) en eindigde in Limburg. Van veel steden en dorpjes liet hij foto's zien. Prachtige oude beelden van huizen, kerken, pleintjes en mensen uit die tijd. Daar hoorde vaak een liedje bij: Amsterdam, de Jordaan, Volendam, Utrecht, Leiden, Den Haag, Middelburg en nog veel meer. Mevrouw Geene zag een schattige foto van Naarden waar ze zelf 22 jaar had gewoond. We hoorden André van Duin, Corry Brokken, Guus Meeuwis en Toon Hermans. Menig liedje werd enthousiast, als vanzelf, meegezongen.

De hapjes en de drankjes waren niet echt nostalgisch. Behalve het advocaatje dan. Maar wel lekker.

Tiener-idolen uit die tijd verschenen ook op het scherm: ogen dicht en schuifelen.

De middag eindigde met André Rieu en Het Dorp van Wim Sonnevelt.

In zijn Fiatje bracht Gert ons weer naar huis na deze reis door Nederland.

VOOR DE FOTO'S KLIK HIER

Zonnebloem logo

De Zonnebloem loterij 2023

Speel mee en kijk uit naar mooie prijzen!

Koop nu een lot

Betty Bosman

036-5356990
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Kunst en cultuur
  • Winkelen
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk