Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Katwijk aan Zee

img-20220714-wa0003jpg

Lekker uitgewaaid.

Na een lange tijd (drie jaar) gingen we eindelijk met de bus op pad naar het strand. Er waren nog een aantal plaatsen over in de bus: de bus was niet helemaal vol. Klokslag 11 uur, precies op tijd, gingen we met onze vaste chauffeur Jan naar Katwijk, met de airconditioning aan. Kitty: "Denk aan zonnebrand en een petje op." In Katwijk kreeg iedereen een flesje water.

Samen koffie drinken kon dit jaar niet. Door een tekort aan personeel wilden de cafés geen grote groep gasten ontvangen. Ook niet als we hielpen met de bediening. Dus dook bijna iedereen zelf na aankomst in Katwijk een café in om bij te komen van de rit.

Er was bij aankomst wat meer bewolking dan verwacht. Sommigen vonden het zelfs frisjes. Maar het had ook kunnen regenen. Eigenlijk was het goed strandweer, want in de middag werd het steeds zonniger: heerlijk. "We boffen weer."

Velen gingen winkeltjes kijken, anderen zochten een bankje op, vlakbij het strand, in het zonnetje met een zwak briesje.

Halverwege de middag kwamen de glaasjes wijn op tafel.

Een echte modeshow kwam er niet, maar het had gekund met wat er allemaal was gekocht. Dat was heel veel: een bh, een leuke pyjama in tijgerprint, een gele zwembroek, truitjes, jurkjes, tassen, een pet en koelkastmagneetjes. In de bus kregen we wel bijna alles te zien.

In diverse restaurantjes werd de maag gevuld voordat we om 19.00 uur weer bij de bus moesten zijn na een fijne, ontspannen, relaxte, lange dag. Lekker uitgewaaid.

VOOR DE FOTO'S KLIK HIER

Betty Bosman

036-5356990
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Kunst en cultuur
  • Winkelen
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk