Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Zomerfestijn

dsc05843jpg

Hoe kun je dit plannen?

Een Zomerfestijn met meer dan 30 graden op de thermometer. Mooier kan je het niet bedenken.

Zonnebloemers houden van de zon. Maar toch werd in de Wieken eerst de airco aangezet voordat de zaal feestelijk werd opgetuigd met handdoeken, zwempakken, bikini's, zwembroeken, vlaggetjes, vliegers, flamingo's, hoedjes en andere kleding.

Veel vrijwilligershanden maken licht werk waardoor de klus binnen een uurtje was geklaard. De parapluutjes en papieren flamingo's werden in elkaar gefröbeld. De gasten konden komen.

Jammer dat het liftje voor de rolstoelen kapot was. Daardoor zaten de heer en mevrouw Durian samen met Joop op het podium: zij konden de zaal goed overzien.

Iedereen kreeg eerst een plakje cake met zomerkoninkjes en slagroom bij de koffie/thee. Heerlijk.

Onder de klanken van zomerse muziek werd er heel wat gebabbeld en besproken. Allerlei verhalen werden met elkaar gedeeld en wetenswaardigheden uitgewisseld.

Daarna werd het tijd voor leuke, interessante vakantieverhalen en voor lekkere, verfrissende hapjes (versnaperingen) en drankjes.

De middag werd afgesloten met een ijsje en met vrolijke zomerse klanken werd het heel gezellig.

VOOR DE FOTO'S KLIK HIER

Betty Bosman

036-5356990
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Kunst en cultuur
  • Winkelen
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk