Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Varen in de Biesbosch

dsc05870jpg

De weergoden waren bijna vergeten dat De Zonnebloem vandaag een uitje had met de bus.

Het weerbericht voorspelde niet veel goeds. Iedereen hield rekening met een verregende dag. Maar om ongeveer 10 uur hield de regen op en konden we toch min of meer droog de bus in. In de middag ging de zon zelfs schijnen. De bus zat helemaal vol en vertrok wat later dan gepland (taxi Salders).

Kitty kwam met een uitleg van de dag. Ze zei: de zon gaat schijnen; we gaan niet met een sloep maar met een luxe salonboot; we krijgen geen fluisterboot want we mogen gewoon praten........

Met een extra rondje van de chauffeur (verkeerde postcode) kwamen we toch nog, maar wel te laat, bij de boot aan. De kapitein van De Zilvermeeuw was zo vriendelijk om op ons te wachten.

Aan boord kregen we een heerlijke lunch geserveerd. "Het lijkt wel een high tea. Dat ziet er gezellig uit. Dat is echt lekker."

We hebben ruim twee uur gevaren. De vaargeul werd steeds smaller: we konden de bodem zien. "Als we maar niet vast komen te zitten."

In het zonnetje op het voordek was het genieten van dit mooie gebied.

Het was een leuke dag. Echt een aanrader.

VOOR DE FOTO'S KLIK HIER

Zonnebloem logo

De uitslag van de Zonnebloem loterij is bekend.

Kijk snel of je in de prijzen bent gevallen!

Naar de uitslag

Betty Bosman

036-5356990
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Kunst en cultuur
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken