Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Wensuitje oktober 2022

bloemenjpg

Een kleine attentie kan veel betekenen...

Mevrouw de Zeeuw en mevrouw Wijnen wonen allebei in Buitenhaeghe. Zij kunnen door hun leeftijd en/of gezondheid niet meer meedoen met de activiteiten die door de Zonnebloem afdeling worden georganiseerd. Ze zitten veelal op hun kamer en zijn ontzettend blij met mijn bezoekjes /spelletje rummicub. Van de zomer ben ik met hen afzonderlijk met de rolstoel naar het winkelcentrum gereden en heb ik getrakteerd op een sorbet. Nu het kouder wordt is dat niet meer mogelijk.

Op de vraag of zij misschien nog een wens(je) hadden die wij als afdeling zouden kunnen vervullen was hun antwoord dat ze erg blij zouden zijn met zo nu en dan een bloemetje of plantje voor op hun kamer. Nu wordt met enige regelmaat tot hun grote blijdschap deze wens vervuld.

Ineke van de Wetering

Betty Bosman

036-5356990
contactformulier

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Kunst en cultuur
  • Winkelen
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk