Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Sinterklaas

dsc06107jpg

Gelukkig wisten Sint en Piet de weg naar De Wieken nog te vinden.

Ze waren er voor het laatst in 2019, omdat corona roet in het eten gooide.

Op het podium lagen alle cadeautjes klaar. Ze lagen te wachten op een nieuwe eigenaar. De zaal was feestelijk versierd. Vrolijke Sinterklaasmuziek schalde uit de luidsprekers. De gasten en vrijwilligers wachtten vol spanning af.

Er werd warme chocomel geserveerd met een dot slagroom erop. "Lekker hè?"

"Gezellig dat u er allemaal weer bent", zei Kitty.

Sint en Piet werden natuurlijk hartelijk welkom geheten.

Sint had heel wat te vertellen. In het rode boek stonden allerlei wetenswaardigheden.

 

 1. De brandweer hielp de dames Oostervink en van Laere met het oversteken bij Alméér Plant.
 2. Dhr. en mevr. v d. Heuvel en mevr. Wouters waren buren in Amsterdam. Bij de Zonnebloem zijn ze elkaar weer tegengekomen.
 3. Mevr. Schooneveld is een boekenwurm: ze leest heel veel boeken en is dan ook vaak in de bieb te vinden.
 4. Mevr. Geene en mevr. Rotgans zijn allebei heel creatief. We krijgen altijd heel mooie eigengemaakte kaarten van de dames.
 5. Mevr.v.d. Hoorn heeft vrijwilligerswerk gedaan. Nu zit ze veel te knutselen, zoals Diamond Painting.
 6. Mevr. Durian gaat nu met haar man mee naar de thuiswedstrijden van Almere City. Gezellig samen met dhr. v.d. Ancker, mevr. Bank, dhr. en mevr. Freesen en Daniëlle.
 7. Kitty mocht vertellen welke reisjes ze dit jaar heeft gemaakt. Ze werd in het zonnetje gezet voor alles wat ze voor De Zonnebloem doet.
 8. John werd bedankt voor het maken van de foto's en het boekje Zonnebloem Nieuws. En ook nog voor het in de bus zetten van de rollators.
 9. Alle vrijwilligers.

Het is meestal een gezellige boel onder elkaar. Buiten de Zonnebloem om zien sommigen elkaar ook en doen leuke dingen samen. Onze jongste vrijwilligster is Despina (superspannend weekendje Texel) en de oudste is Ria. Joke en Betty zijn onze keukenprinsessen. Lida is het ballenmeisje en doet samen met Hilda altijd de boodschappen voor een activiteit. Anneke en Joke Struijk hebben in de lappenmand gezeten. Ze zijn allebei gevallen. Ook tussen hen gaat het helemaal super.

Als er iets gedaan moet worden, staat iedereen gelijk klaar. Zo komt het spreekwoord: "vele handen maken licht werk" helemaal van pas. Iedereen wordt bedankt voor hun inzet.

Piet deelde aan alle vrijwilligers een chocoladeletter uit.

 

Sint en Piet kregen van Kitty als dank iets lekkers om terug te kijken op een leuke middag.

 

Daarna hadden de gasten alle tijd om met elkaar te kletsen en om nieuwtjes met elkaar uit te wisselen. Met wat drinken en wat lekkers erbij lukte dat heel goed. Intussen mocht iedereen om de beurt naar voren komen om een cadeautje uit te zoeken, waarna iedereen met een tevreden gezicht én met een chocoladeletter naar huis ging.

VOOR DE FOTO'S KLIK HIER

Zonnebloem logo

De uitslag van de Zonnebloem loterij is bekend.

Kijk snel of je in de prijzen bent gevallen!

Naar de uitslag

Betty Bosman

036-5356990
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

 • Uit eten/terrasje pakken
 • Kunst en cultuur
 • Buitenactiviteiten
 • Bezoekwerk
 • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken