Zonnebloem Nieuws april-augustus 2014

Hier is het eerste exemplaar van een compleet vernieuwd nieuwsblad met allerlei informatie van Zonnebloem Almere Buiten. Zonnebloem Nieuws is de opvolger van de vertrouwde Nieuwsbrief.

Ook Almere Buiten gaat met zijn tijd mee en bij eenvernieuwde huisstijl van de Zonnebloem hoort ook een heel nieuw informatieblad. Met voorin de activiteiten die gepland staan en achterin vind u de verslagen van de activiteiten die we met elkaar beleefd hebben.Zonnebloem Nieuws verschijnt 3 keer per jaar in de maanden april, augustus en december. Zoals u van ons gewend bent zullen wij u daarin tijdig informeren over alle activiteiten en nieuwtjes van onze afdeling.In het verleden brachten wij tegelijk met onze Nieuwsbrief ook het magazine van Nationale Vereniging de Zonnebloem bij u langs. Voortaan krijgt u het magazine per post, indien u de antwoordkaart heeft ingestuurd. Heeft u het Zonnebloemblad in maart niet ontvangen en wilt u het blad toch graag krijgen?Geef dit dan door aan de vrijwilliger van De Zonnebloem, die bij u aan de deur komt, zodat hij of zij kan doorgeven dat u het blad graag wil ontvangen.Veel leesplezier toegewenst namensHet bestuur


https://mijn.zonnebloem.nl/ZonnebloemNET-Channel/Site/Documenten/Documenten-FLEVOLAND/Documenten-FLEVOLAND-ZUIDELIJK-FLEVOLAND/Documenten-FLEVOLAND-ZUIDELIJK-FLEVOLAND-ALMERE-BUITEN/Zonnebloem-Nieuws-Almere-Buiten-April---Augustus.html

Betty Bosman

036-5356990
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Kunst en cultuur
  • Winkelen
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk