Zonnebloem Nieuws juni - september 2018

Beste gast/lezer, Er is weer hard gewerkt om dit Zonnebloem Nieuws met nieuwe activiteiten te vullen. Ik hoop dat u ook met veel plezier terugleest wat we de afgelopen maanden samen hebben beleefd.

We hoeven de prijs van de busuitjes niet te verhogen dankzij de sponsoring van de RABObank en de PLUSmarkt (Seizoenenbuurt). We zijn ook dankbaar voor de donaties die we van sommige gasten krijgen. Daar zijn we heel blij mee.

De Mexicaanse themamiddag wordt door de Regio georganiseerd. U zult daar dus gasten uit heel Almere tegenkomen. Vandaar dat er kans is dat u (hopelijk even) op de wachtlijst kan komen te staan.

Buurtcentrum de Wieken wordt in de zomerperiode gerenoveerd. Dat betekent dat we in die periode daar geen activiteiten hebben. Maar we hebben gelukkig voldoende andere activiteiten georganiseerd. U hebt dus volop keuze! We gaan weer met elkaar genieten.

Wij wensen u veel leesplezier: klik hier

Betty Bosman

036-5356990
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Kunst en cultuur
  • Winkelen
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk