Een middag in Kerstsfeer

Zonnebloem afdeling

Dat was de titel van onze laatste activiteit van het jaar 2014. Die titel is alle eer aangedaan.

De inrichting van de Goede Herderkerk (inclusief het speelse zonlicht door gekleurde bovenramen), het verrassende geluid van de 8 Voices, de feestelijke kleding die gedragen werd, de heerlijke hapjes en drankjes, en aan het eind het kerstpresentje van het bestuur aan gasten en vrijwilligers: Alles en iedereen werkte mee om het tot een feest te maken.

Veel vrijwilligers hebben hun steentje bijgedragen. Onder leiding van onze voorzitter, Willem Versteeg, stond er een groep begeleiders klaar om gasten te ontvangen en weer uitgeleide te doen. Ze gingen rond met drankjes en hapjes, assisteerden gasten waar nodig of knoopten een praatje aan. Dan zijn er de chauffeurs die gasten thuis ophaalden en na afloop weer terugbrachten. Het een en ander is voorbereid en begeleid door de leden van de activiteitencommissie. De verpleegkundige was er voor calamiteiten en om gasten vanuit haar discipline bij te staan.

Voor de 8 Voices was het een spannende middag. Voor het eerst optreden zonder Rob Goudkuil, die vanwege ziekte alles af moest zeggen, maar wel kans zag waardige plaatsvervangers te vinden. Ook met een andere dirigent en pianist klonk het schitterend, helemaal passend in de ambiance en bij de kerstsfeer die we voor ogen hadden.

De Goede Herderkerk was verrassend omgetoverd tot een feestzaal, zonder de identiteit van de kerk geweld aan te doen. Gijs Verbeek en zijn assistente hadden de zaak onder controle alsof het hun dagelijks werk is. Complimenten en fijn dat jullie meedenken.

Sponsors en/of leveranciers die een behoorlijke korting geven zijn belangrijk bij evenementen als onze Middag in Kerstsfeer. Banketbakkerij Stevers, Bloemenboetiek Mariska, De Zoete Inval, Zalenbeheer Goede Herderkerk behoren tot die categorie.

Iedereen die op welke manier dan ook meegewerkt heeft bedankt! Zonder jullie was het niet zo’n feest geweest. Heel graag tot een volgende keer.

Namens de activiteitencommissie en het bestuur,

Kees Strating

 

 

Hans van den Akker

06-40053886
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Creatieve workshops
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken