Diner voor twee

Zonnebloem afdeling

Een musical in twee bedrijven

Op 23 januari werden we aangenaam verrast met een optreden van  o.a. Ron Brandsteder, Joke de Kruiff en nog een aantal  toneelspelers.

We werden ontvangen met een heerlijk kopje koffie of thee met iets lekkers erbij. De voorzitter opende de middag door ons allen hartelijk  welkom te heten en hoopte dat we een genoeglijke middag tegemoet zouden gaan. Het stuk was doorspekt met veel hilarische momenten, met zang uit een kort of een verder verleden, zoals Spiegelbeeld van Willeke Alberti en de begintune uit het beroemde tv programma de Honeymoonquiz, geleid door Ron Brandsteder. Het programma van deze middag begon ook met het alom bekende nummer ,,Engelen bestaan niet”. Hierna volgde een scala van leuke en vooral bekende liedjes uit vervlogen tijden, afgewisseld met dolkomische teksten. In de pauze werden we verrast met een drankje, al dan niet alcoholisch, en enig knabbelvoer. Het einde van de uiterst geslaagde middag werd afsloten door de voorzitter. Het was een middag, die velen nog geruime tijd zal heugen.

Frans Dobbe

BEKIJK DE FOTO’S DOOR OP ONDERSTAANDE LINK (www.facebook.com/media/......) TE KLIKKEN. DIT KAN OOK ALS U GEEN FACEBOOKACCOUNT HEEFT!

 

 

Hans van den Akker

06-40053886
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Creatieve workshops
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken