Receptie 25 jarig bestaan van onze afdeling

Zonnebloem afdeling

Als ik dit stukje schrijf is het al weer een week geleden dat we de receptie van ons 25 jarig bestaan van de afdeling hebben gevierd.

Een fijne en gezellige bijeenkomst voor gasten, vrijwilligers en genodigden, dat kan ik wel schrijven na de positieve reacties van velen.  Zo rond de 100 personen hebben met ons deze mijlpaal gevierd. De hapjes en het drankjes werden door Alfreds uitstekend verzorgd en hebben de feestvreugde zeker verhoogd.

Maar ook de waardering voor ons vrijwilligerswerk die is uitgesproken door wethouder Han de Jager en de voorzitter van de regio Alphen aan den Rijn, Hans Groen in ’t Woud, heeft mij en het bestuur een gevoel van trots gegeven. Trots omdat wij mogen samenwerken met zo’n geweldige groep vrijwilligers.

Dat is wel gebleken tijdens de voorbereiding. De uitnodiging die wij met elkaar hebben samengesteld en de vrije inhoud van de receptie die gekozen is waarbij onze vrijwilligers toch ook maar eens een keer als “GAST” werden begroet bleken een goede keuze te zijn. Maar ook het extra werk zoals het bezoeken van 30 gasten die niet meer aan activiteiten kunnen deelnemen, is een keuze geweest die bij deze groep bijzonder op prijs is gesteld.

Op zo’n receptie kan een bestuur wat extra aandacht geven aan de vrijwilligers door ze, in front van de troepen, te huldigen voor de korte of langere periode dat zij het vrijwilligerswerk voor onze afdeling doen.

Ik noem ze nog maar even, Inez Reij en Marianne Papenhove voor 25 jaar inzet. Mien Vogelaar en Corrie Ghijsels doen het al 10 jaar en ontvingen de zilveren speld en een oorkonde. Louis de Jeu,  Jan de Jeu en Jeanette de Jong ontvingen bloemen voor 5 jaar inzet. Als laatste werden Dikkie Moesker en Margriet Groenewoud in het zonnetje gezet voor hun enorme inzet om samen de groep van 30 gasten persoonlijk te bezoeken.

Allen werden voor hun inzet bedankt met een boeket van Zonnebloemen. Daarna allemaal op de foto, die de zaterdag erop al in de digitale krant van Dichtbij is gepubliceerd.

Ik dank iedereen die onze receptie bezocht hebben voor hun aanwezigheid, want deze heeft onze receptie tot een waar feest gemaakt.

Willem Versteeg, voorzitter

Hans van den Akker

06-40053886
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Creatieve workshops
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken