Een fleurig dagje uit met de Zonnebloem (Alphen-Ridderveld) naar de Orchideeën Hoeve in Flevoland

Zonnebloem afdeling

s’Ochtends om 09.45 vertrok onze bus met c.a. 50 passagiers richting Luttelgeest. De weersomstandigheden waren voor die dag niet zo bijster goed, maar voor ons mocht het de pet niet kreuken

Om ongeveer 12 uur kwamen wij op de plaats van bestemming aan en al heel spoedig zaten wij in het serre-restaurant om gezellig met z’n allen te lunchen. Na de lunch ging een ieder (in een groep of individueel)  op z’n eigen manier het grote assortiment aan soorten wilde/zeldzame orchideeën, vissen, vlinders, loris, papegaaien bewonderen. Tijdens de routewandeling (ook met rollator/rolstoel) genoten wij van dit Tropisch Paradijs (orchideeëntuin, het regenwoud, lorituin, vlindertuin). Dit avontuur was met geen pen te beschrijven. Om nog na te genieten van het bovenstaande zijn er op onze  website een groot aantal foto’s van deze excursie geplaatst.

Om 15.45 gingen wij allen zeer tevreden in de bus huiswaarts met als gezellige bezigheid een BINGO-SESSIE met vele leuke prijsjes en een orchidee in een leuk doosje als aandenken.

Wij kwamen op tijd bij de opstapplaats aan en na een geanimeerd afscheid ging iedereen huiswaarts.

N.B.: Wij willen de personen, die deze excursie hebben gerealiseerd en tevens de begeleiders(sters) hartelijk  bedanken voor hun uitstekende service.

TOT DE VOLGENDE-------------------------------

NAMENS DE GROEP, WIM EN EDWARD

Hans van den Akker

06-40053886
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Creatieve workshops
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken