25 jarig jubileum

Zonnebloem afdelingsnieuws

1990-2015 De Zonnebloem afdeling Alphen aan den Rijn – Ridderveld viert haar zilveren jubileum

Op 27 juni bestaat onze afdeling 25 jaar. Wij willen dit niet onopgemerkt voorbij laten gaan. Graag nodigen wij onze gasten en vrijwilligers uit voor een feestelijke receptie, na de vakantieperiode, op 30 september a.s. van 14:00-17:00 uur.

De receptie zal worden gehouden in Zegerplaza, misschien beter bekend als Wiebel Biebel. In tegenstelling tot de kinderfeestjes op de 1e verdieping, zal de receptie geheel plaatsvinden op de begane grond. Er is geen programmaboekje, u kunt komen en gaan wanneer u wilt. Het motto is gezelligheid, het glas heffen op de zilveren jubilaris.

De achtergrondmuziek wordt verzorgd door De Vrolijke Noot, o.l.v. Lia Verheul. Het toepasselijke thema “De Vrolijke noot brengt u een zonnetje” staat garant voor een repertoire van herkenbare liedjes.

De hapjes en drankjes worden geheel verzorgd door het team van Zegerplaza. Het is een feest voor gasten, vrijwilligers en verdere genodigden, dit in tegenstelling tot onze gebruikelijke activiteiten, waarbij de vrijwilligers een dienstverlenende taak hebben. Wij verzoeken u dan ook om uw vervoer per regiotaxi of met een vriend, vriendin of familielid zelf te regelen. T.z.t. ontvangt u aanvullende informatie.

Met vriendelijke groet,

Willem Versteeg, voorzitter

Hans van den Akker

06-40053886
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Creatieve workshops
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken