Beurs H'eerlijk Groen in het Plantarium in Hazerswoude-dorp

Zonnebloem afdelingsnieuws

Gisteren ben ik met mevrouw H. naar de beurs H'eerlijk in het Plantarium in Hazerswoude dorp geweest.

Helaas viel de beurs erg tegen, of waren onze verwachtingen iets anders, maar we hebben er toch een hele gezellige middag van gemaakt.

We zijn vroeg op pad gegaan om nog een beetje de ruimte te hebben om met de scootmobiel overal tussendoor te kunnen laveren. Je weet hoe dat gaat op beurzen, dat is vaak dringen geblazen.We waren in de veronderstelling dat het een soort Kerstgebeuren zou zijn, maar het bleek een echte Boskoopse beurs te zijn over biologisch en milieuvriendelijk (moes)tuinieren, grondbewerken, IVN stond er met een stand en er was (biologische?) wijn en appelazijn te koop (het verschil was niet echt te proeven haha), maar ook vogelhuisjes, dierenhotels en een workshop met takjes.

Gelukkig stond er een kraampje met erg leuke truien, (we hebben er allebei een paar gescoord)  en we kwamen Dikkie en Ab er ook nog even tegen. De enthousiaste marktkoopvrouw Jolanda had alle tijd om ons te helpen en natuurlijk hebben we heerlijk koffie gedronken met chocoladetaart en konden we lekker bijkletsten.

Kortom, we hadden lekker alle ruimte om overal tussendoor te laveren, het was vooral erg gezellig, maar de volgende keer gaan we toch maar iets anders doen.

Carla

Hans van den Akker

06-40053886
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Creatieve workshops
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken