Benefietconcert pianolespraktijk Josje Goudswaard

Zonnebloem afdelingsnieuws

Om het 10-jarig bestaan van haar praktijk te vieren, organiseert Josje Goudswaard op zondagmiddag 27 november 2016 in het Parktheater een benefietconcert voor Zonnebloem Alphen a/d Rijn Ridderveld

Haar leerlingen gaan muziek maken met elkaar en met vrienden/ kennissen die een instrument spelen (of zingen). Het repertoire wordt dus een breed aanbod van piano met 2/ 4/ 6 en zelfs 8 handen, piano met harp, met zang en dwarsfluit en zelfs een Mondschein Estafette. Het Tuschinski Trio heeft ook haar medewerking toegezegd in de vorm van een gastoptreden.

Aangezien er best wat buurtgenoten in Alphen a/d Rijn zijn, die nooit of heel moeilijk naar een concert kunnen omdat zij een fysieke beperking hebben, leek het jubileum Josje een mooie aanleiding om een inzameling te houden voor De Zonnebloem Ridderveld. Ter verhoging van de feestvreugde wordt dus met dit bijzondere concert geld ingezameld met als doel de mensen uit de buurt samen naar een concert te laten gaan naar keuze. Dit kan zijn het concertgebouw, een operette of een orgelconcert, maar een lichte muziek concert kan ook natuurlijk. Naar aanleiding van de opgehaalde gelden kan er gekeken worden wat haalbaar is en kan er op basis van de voorkeur die de mensen aangeven een keuze gemaakt worden.

Wilt u dit concert sponsoren en op die manier bijdragen aan de inzameling voor De Zonnebloem Ridderveld? Dat kan! Neem hiervoor contact op per mail via Josje: info@josjegoudswaard.nl, of informeer bij het secretariaat van de Zonnebloem Ridderveld via zonnebloemridderveld.secr@gmail.com.

Hans van den Akker

06-40053886
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Creatieve workshops
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken