kennismaking Mirjam Soeterbroek

Mijn naam is Mirjam Soeterbroek en ik ben de nieuwe coördinator Activiteiten in het bestuur van Zonnebloem Ridderveld. Zelf woon ik ook in Ridderveld II, samen met mijn man Richard. Wij hebben een zoon die op kamers woont in Enschede, waar hij Biomedische Technologie studeert. Om de paar weekenden, en in de vakanties logeert hij gezellig bij ons in Alphen aan den Rijn.

Ik heb carrière gemaakt als bedrijfsjurist, als marketeer en als interim verandermanager. Altijd hele drukke banen met meestal veel personeel. Sinds ruim een jaar ben ik, net als mijn man, niet meer betaald werkzaam. De aanleiding was dat mijn ouders (mantel)zorg nodig hadden, maar het ‘vrije leven’  bevalt mij inmiddels heel goed.

Nu heb ik eindelijk meer tijd voor mijn hobby’s, onze vakanties en voor sporten. Ik hou van lezen, pianospelen, klussen en schilderen. De sporten die ik beoefen zijn tennis, wandelen en fietsen. Ik hou ook erg van reizen, liefst naar verre, minder ontwikkelde landen. Als de mogelijkheid zich voordoet doe ik aan scubaduiken. En -zoals je ziet – heb ik nu tijd en zin om mij voor vrijwilligerswerk in te zetten: voor de tennisvereniging, voor een tweetal beroepsverenigingen, en nu ook voor De Zonnebloem.

Ik kijk er naar uit met jullie samen te werken en de gasten van de Zonnebloem fijne uitjes te bezorgen!

Hans van den Akker

06-40053886
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Creatieve workshops
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken