Bericht van de voorzitter

Het is stil bij De Zonnebloem....

Hallo lieve gasten en vrijwilligers,

Het is stil bij De Zonnebloem, zowel bij onze afdeling als ook bij de landelijke vereniging.

We waren enthousiast gestart met de 50+ middag van de Cascarvieten en de voorbereidingen voor de Paaslunch was in volle gang. Maar helaas: het Covid-19 virus, in de volksmond ook wel Coronavirus genoemd, verstoorde de hele boel. Niks meer kon en onze doelgroep de ouderen met een fysieke beperking moesten zich streng aan de quarantaine maatregel(s) houden en daar paste het deelnemen aan onze activiteiten niet meer in. Ook het bezoekwerk moest, vanwege de 1,5 mtr, voorlopig opgeschort worden. Nu maar hopen dat de regering de versoepeling kan vergroten en dat wij dan weer onze activiteit(en) kunnen gaan starten.

Ondertussen is de jaarlijkse lotenverkoop van De Zonnebloem weer van start gegaan. Langs de deuren gaan was ineens geen optie meer dus moesten wij, de vrijwilligers, gaan proberen om de loten via de digitale weg zien te verkopen d.m.v. een lotenpagina. Dus alle vrienden, bekenden en familie natuurlijk bestookt met het verzoek om een bijdrage te leveren door de loten te bestellen.

Het liep bij mij goed maar kon, vond ik, nog beter, dus net als bij de reclame paste ik de herhaling toe en vanuit die actie toch ook de verkoop weer een beetje laten stijgen. Ik ga nog niet bekend maken hoeveel ik er tot nu toe heb verkocht maar ik probeer het record van vorig jaar te verbeteren. Toen verkochten wij 532 loten.

Misschien dat er nog een kleine kans bestaat dat we in september nog wat loten huis aan huis kunnen verkopen en dan zal ik ook daar mijn steentje toe bij gaan dragen

Nog heel veel sterkte iedereen met het naleven van de quarantaine regels en denk dan speciaal aan de 1,5 meter links, rechts, voor en achter.

Met vriendelijke groet

Willem Versteeg, Voorzitter

Afdeling Alphen aan den Rijn-Ridderveld van De Zonnebloem

Hans van den Akker

06-40053886
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Creatieve workshops
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken