Jannie (84) is van vrijwilliger gast geworden bij Alphen Ridderveld

Jannie is 13 jaar vrijwilligster geweest bij onze afdeling Ridderveld

Zij heeft zich in al die jaren op een voortreffelijke  wijze ingezet voor onze gasten. Niet alleen als bezoekvrijwilliger maar ook was zij altijd wel te porren  om hulp te bieden bij het begeleiden van gasten tijdens een of meerdere activiteiten. Lotenverkoop was iets waar ze nou niet echt dol op was, maar altijd wist zij ook daarin vol te houden en haar portie loten voor de afdeling binnen te slepen. De bloemen waren ook wel een beetje voor haar man Teun die haar toch al die jaren de gelegenheid heeft geboden om dit voor De Zonnebloem te kunnen doen. We zijn dankbaar voor al die jaren en spreken de wens uit dat het echtpaar Klos nog vele jaren mogen genieten van de activiteiten waar zij nu als gasten van De Zonnebloem aan gaan deelnemen.

Jannie en Teun bedankt voor alles wat jullie hebben gedaan en de bloemen heb je niet gekregen maar dik, heel dik verdiend.

Willem Versteeg, voorzitter.

Hans van den Akker

06-40053886
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Creatieve workshops
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken