Zonnebloem Ridderveld neemt afscheid van voorzitter Willem Versteeg

Alphen aan den Rijn, 14 november 2022 - Tijdens de vrijwilligersvergadering van 9 november jl heeft de Zonnebloem afdeling Alphen aan den Rijn – Ridderveld afscheid genomen van Willem Versteeg.

Na bijna 10 jaar voorzitterschap van de afdeling wil de heer Versteeg nu meer tijd gaan besteden aan zijn privéleven. Hij ontving een bos bloemen en een insigne uit handen van de afdelings-secretaris Esther Derksen.

De Zonnebloem zet zich in voor mensen met een lichamelijke beperking en vooral voor hen die in een sociaal isolement dreigen te komen. Bij de Zonnebloem afdeling Ridderveld zijn zo’n 40 vrijwilligers actief om sociale en recreatieve activiteiten te organiseren en begeleiden voor bijna 135 deelnemers.

De heer Versteeg werd zeer hartelijk bedankt voor zijn tomeloze inzet en voorzitterschap.

De afdeling Zonnebloem Alphen aan den Rijn-Ridderveld is nog op zoek naar een nieuwe voorzitter.  Zie de uitgebreide oproep hiervoor op de facebook pagina De Zonnebloem, afdeling Alphen aan den Rijn – Ridderveld, of bel met de secretaris: 06 23048642 voor meer informatie.

 

 

 

 

Hans van den Akker

06-40053886
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Creatieve workshops
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken