Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

VERWENDAG

imagejpeg

Onze gasten waren te gast bij het Maaswaalcollege in Wijchen

Gasten van  Zonnebloem Alverna waren te gast bij het Maas Waal College aan de Oosterweg. Op 9 maart, een winderige dag vol met regen, stonden leerlingen van het college buiten de gasten op te wachten om hen te begeleiden naar binnen.

Als koningen en koninginnen werden we ontvangen, we werden begeleid naar en in de lift, de jassen werden aangenomen en we konden een plaatsje zoeken aan  keurig gedekte tafels, vol met lekkers.

Onder begeleiding van o.a. docent lifestyle mw. Van Gellecom was er een heel project van gemaakt en de leerlingen hadden als team de catering geheel uitgewerkt en verzorgd. We genoten van een heerlijk tomatensoepje, heerlijke broodjes, sapjes, koffie thee. Er waren zelfs zelfgebakken koekjes en een heerlijk toetje.

Samen met hun docent hadden ook de Mavo leerlingen alles heel goed voorbereid: Er waren rondleidingen door het gebouw, waarbij alles van theorie tot praktijklokaal werd bekeken en uitgelegd; de studiebegeleiding kwam voorbij en we zagen de praktijklokalen van persoonlijke verzorging, verpleging, horeca en houtbewerking en kregen uitleg over een 3D laserprinter. 

Een leerling verzorgde een digitale presentatie over diverse multimedia. We kregen uitleg over digitale platforms als Instagram, Tiktok Whatsapp ,Google. Nu hebben we een beetje een idee waar onze kleinkinderen mee bezig zijn, hoorden we een van de gasten zeggen..

Voor de gasten van de Zonnebloem die gingen voor een totale verwennerij was er gelegenheid voor handverzorging en nagels lakken, er waren zo’n 25 leerlingen die dit alles begeleid met een praatje verzorgden.

Al deze kanjers zorgden voor een leuke dag voor mensen die niet zomaar even ergens kunnen binnenwippen door hun fysieke beperkingen; deze dag droeg bij aan een unieke verbinding van jongeren en ouderen in Alverna en Wijchen.

Marjolein de Leeuw

0614188381
contactformulier

Specialiteiten

  • Bezoekwerk