Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Bekendmaking prijzen Curiosamarkt

Zonnebloem CURIOSAMARKT op Alverna: Een natte, koude dag buiten, maar veel gezelligheid binnen in de Oase.

Getrokken roze-lotnummers:                                                                                      Hoofdprijs 16 delige Zwitserse pannenset 18/10-Edelstaal t.w.v.€ 150, -                    gevallen op roze lotnr. 342;  2e prijs roze lotnr. 215; 3e prijs roze lotnr. 242;               4e roze nr. 292;  5e roze nr. 304;  extra prijs 5a roze 400; extra prijs 5b roze 409;      6 roze 992; 7 roze 503; 8 roze 357; extra prijs 8a roze 502; 9 roze 803;                      10 roze 890; 11 roze 481; 12 roze 616; 13 roze 407; 14 roze 576; 15 roze 606;         16 roze 701; 17 roze 209; 18 roze 781; 19 roze 446; 20 roze 291; 21 roze 295;          22 roze 345; 23 roze 310; 24 roze 113; 25 roze 915.                                                                                                                                                          

Naam POP in sportkleding: reservenaam DAPHNE                                                         geraden door: dhr. Gerry + mw. Koos Kersten, Wijchen.

Inhoud SNOEPPOT: 350 st.                                                                                          beschikbaar gesteld door Loeffen.                                                                                 Door 2 personen geraden en na loting: mw. Jannie Fleuren de winnaar.

Prijs levensmiddelen in doos: € 24,01                                                                        beschikbaar gesteld door Supermarkt Attent Alverna.                                                   Op 0,09 eurocent bijna goed geraden door: Zr. Marie José Mulders.

Gewonnen prijzen kunt u met medebrenging van u roze lotnummer of legitimatiebewijs op naam tijdens openingsuren afhalen bij Zonnebloemvoorzitter Geert Jan Loeffen, Heumenseweg 28, Alverna; t.m. eind december 2017,                  hierna vervallen ze terug aan de Zonnebloem Alverna.                                                                                                                         

Alle prijswinnaars PROFICIAT!                                                                                                                                        

Marjolein de Leeuw

0614188381
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoekwerk