Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Wat de gasten zeiden en het persbericht

Zonnebloem afdelingsnieuws

Na afloop kregen we alleen maar positieve reacties van onze gasten. "Wat was de muziek mooi." "Wat gezellig zo'n middag met z'n allen." "Wat hebben jullie ons in watten gelegd." enzovoort.

Fijn om te horen dat het een geslaagd feest was. Na afloop is er ook een persbericht verstuurd. Een deel daarvan staat hieronder. Nu maar hopen dat het geplaatst wordt.

Persbericht

25-jarig jubileum Zonnebloem afd. Amersfoort-Zuid

Op zaterdag 3 september vierde de afd. Amersfoort-Zuid van de Zonnebloem haar 25-jarig jubileum in het Princess Hotel aan de Stichtse Rotonde. Het werd een zeer geslaagde en druk bezochte middag met 60 Zonnebloem-gasten en zo’n 20 vrijwilligers.
Na ontvangst van de genodigden met koffie en een petit four met Zonnebloem-logo, werd de feestelijke bijeenkomst geopend door wethouder mevr. Fleur Imming. In haar speech sprak zij o.a. haar grote waardering uit voor de geweldige inzet van de vele vrijwilligers die trachten ouderen en gehandicapten uit een sociaal isolement te halen.
Daarna nam de voorzitter mevr. Riet van den Toorn het woord. Zij keek terug op de afgelopen jaren waarin voor de Zonnebloem-gasten vele uitjes werden georganiseerd en honderden bezoeken aan huis werden afgelegd.
Vervolgens zette de voorzitter van de provincie Utrecht, mevr. Dieny Scheffer, 3 vrijwilligers in het zonnetje die 10 jaar aan de Zonnebloem zijn verbonden. Aan Annemieke Peperkamp, Connie Peters en Mini van de Kaaij werd door haar de zilveren Zonnebloem-speld overhandigd.
Het volgende onderdeel van het jubileum-programma was een optreden van de Amersfoortse zanger John ter Weyden met zijn nostalgische meezingshow ‘Van Derby tot Neefs’. Het werd voor de aanwezige gasten een feest van herkenning.
De middag werd afgesloten een luxe high tea welke door het Princess Hotel op uitstekende wijze werd verzorgd.

An Goelema

033-4615611
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoekwerk
  • Uit eten/terrasje pakken
  • Buitenactiviteiten
  • Evenementen en festivals
  • Winkelen