Cookies

De Zonnebloem gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren, gebruiksgemak te verbeteren, voor social media en om ervoor te zorgen dat u relevante advertenties en informatie te zien krijgt wanneer u gebruik maakt van deze website. Meer informatie over de cookies kunt u vinden op onze privacy pagina.

Yes we meet again

Zonnebloem afdeling

150 Zonnebloem gasten en vrijwilligers hebben vandaag genoten van een muzikale "terug in de tijd"

Dank zij de inzet van Peter van Eick (Crown Theater/ Aalsmeer) en Jos van der Laan (Voorzitter Zonnebloem afd, Aalsmeer) konden gasten en vrijwilligers uit de regio's Amstelland en Haarlemmermeer genieten en meezingen met de evergreens uit de jaren 30 en 40. 

Liedjes werden vertolkt door Mariska van der Kolk, Jasper Taconis, The Trolettes en Koos Mark Bigband. 

Janny Wubben

06-20614750
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?