110 paaspakketten voor gasten met dank aan de Riki stichting

De Zonnebloem Amsterdam Zuidoost is sinds jaar en dag een dankbare partner van de Riki-stichting. Deze stichting zet zich in voor een liefdevolle wereld. Dit doel bereiken ze door jaarlijks landelijke acties te organiseren in de zomermaanden, herfstperiode en met Kerst en Pasen.

Samen met de Riki-stiching hebben wij het afgelopen jaar heel veel geluksmomentjes gecreëerd. Een van de eerste acties van het jaar betrof de Paas-actie. Tijdens deze paasactie hebben tientallen vrijwilligers van de Zonnebloem Amsterdam Zuidoost zich ingezet om zo 110 van onze gasten te voorzien van een paaspakket verzorgd door de Riki-stichting. Wat een mooi initatief weer vanuit de Riki-stiching en ook super om te zien dat de vrijwilligers kosten nog moeite spaarde om de pakketen tijdens corona bij de mensen te krijgen. We kunnen met recht spreken van een geslaagde actie.

Op naar het volgende evenement waarbij we onze gasten in het zonnetje zetten. Riki-stichting en de vrijwilligers; nogmaals dank!

 

Sonja Blom

020-6980810
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Kunst en cultuur
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk