Veel gezelligheid bij de gasten tijdens de online muziekbingo!

De Zonnebloem Amsterdam Zuidoost heeft geprobeerd om in de corona-periode nieuwe evenementen te organiseren voor onze gasten. Deze keer ging de Zonnebloem Amsterdam Zuidoost online en organiseerden wij een online muziekbingo voor meer dan 10 gasten. De gasten kregen een bingo-kaart thuis gestuurd met daarop allemaal verschillende liedjes uit de jaren '60, '70 en '80 van de vorige eeuw en konden deze liedjes afstrepen wanneer het rad viel op het desbetreffende liedje.

Na ongeveer 1 uurtje gezellig bingo te hebben gespeeld, waren de winnaars van de prijzen (o.a. een doos Kesbeke producten twv 50euro en een pakket Eberhardjes), onder het thema support your local, bekend. Iedereen kreeg ter herinnering een mooie kaart thuisgestuurd en de prijzen voor de winnaars worden ook een dezer dagen thuis afgeleverd. De gasten waren zichtbaar enthousiast en wij zijn dan ook blij dat we weer een glimlach op het gezicht van de gasten hebben kunnen toveren.

Op naar het volgende evenement!


 

 

Sonja Blom

020-6980810
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Kunst en cultuur
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk