Welke hartenwensen gingen er in vervulling?

Het bleef wat rustig met de wensen en iedereen die de hartenwens aangemeld heeft zag die in vervulling gaan. U kunt nu uw hartenwens voor volgend jaar al bedenken, u maakt een goede kans!

Welke hartenwensen gingen in 2021 in vervulling?

Vrijwilliger Hans van Steenbergen vroeg een hartenwens aan voor Cees Groot die in vervulling ging. Op 26 augustus ging Cees Groot met zijn zoon en diens vrouw en kind op bezoek bij een oud-collega in Hellendoorn, met de Zonnebloemauto die in die maand nog gratis gehuurd kon en waarvoor alleen de benzine betaald hoefde. Zijn zoon bestuurde de auto. Het weerzien met zijn collega werd extra feestelijk door de heerlijke 3-gangen maaltijd die hen door de RIKI-stichting geheel is vergoed.

Dirk Bonneveld maakte met zijn vrijwilliger Hans van Lijf op 16 september vanuit Lelystad een fijne helikoptervlucht boven de Oostvaardersplassen met de visvijvers van Tom's Creek. Uit de lucht ontdekten ze dat die de vorm van een vis hadden. De vlucht duurde een half uur en ze werden op de vlieghaven goed van drinken en een rondleiding voorzien. Later werd hun plezier nog groter toen ze zelf bij Tom's Creek gingen vissen en daar een aantal prachtige steuren vingen! Een dag om niet snel te vergeten en om nog lang op na te teren!

Op 17 september kregen Corrie Jonkhart en haar vrijwilligster Corry Chardon een mooie rondleiding van 2 uur door Anne-Lotte in de Stadsschouwburg. Dit bood de Stadsschouwburg hen gratis aan. Ze kregen veel leuke informatie over het reilen en zeilen daar vroeger en nu. Zo bleek hun bijv. dat waar nu de brasserie is vroeger de koetsen parkeerden om mensen te brengen en te halen. Op het terras voor de brasserie praatten beide Corries na over alle opgedane indrukken onder het genot van een lekker zonnetje en de door de RIKI Stichting aangeboden lunch. Ook voor hun was dit een bijzondere middag!

Een vierde hartenwens kon helaas door ziekte van de deelneemster niet doorgaan, maar was al toegezegd.

We hopen dat de RIKI Stichting dit voor al onze Zonnebloemgasten ook volgend jaar weer mogelijk zal maken. Heel veel dank RIKI Stichting voor alle plezier die jullie via de vervulling van deze hartenwensen weer hebben mogelijk gemaakt.

En wat wordt uw hartenwens volgend jaar?

 

 

 

 

Sonja Blom

020-6980810
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Kunst en cultuur
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk