Lunch en spelmiddagen

EIndelijk! Wel kleinschalig, maar onze deelnemers hebben elkaar weer kunnen ontmoeten tijdens een afdelingsactiviteit!

Op maandag 17 januari zijn we dit jaar gestart met een eenvoudige nieuwjaarslunch. 15 deelnemers was het maximum en iedereen was aanwezig. 

Maandag 31 januari stelden we de lunch vanwege de storm met code oranje een weekje uit. 7 februari kwamen we bij elkaar, dit keer met een andere groep. De derde lunch- en spelletjes middag op 21 februari was met ook een andere en iets kleinere groep dappere mensen die eerst door de vlagen regen met windkracht 6 (code geel) naar de Driestromenkerk en tenslotte met droog weer veilig terug naar huis kwamen. 

Het waren 3 heel gezellige middagen met telkens een andere heerlijke lunch en leuke spelmomenten. Alle deelnemers vonden het fijn om er weer eens een middagje uit te zijn, samen bij elkaar te zijn, wat bij te praten en nieuwe mensen te ontmoeten! Dat was er al bijna 2 jaar niet meer van gekomen. De fotocollage geeft een mooi kleurrijk overzicht van deze 3 lunches.

We hopen zo dat we nu vrijwel iedereen van onze deelnemers aan activiteiten bereikt hebben en dat niemand zich nog overgeslagen voelt. Mocht dat onverhoopt toch het geval zijn dan krijgt u beslist voorrang bij de eerst volgende spelmiddag! Meldt u dat dan even aan ons secretariaat bij Sonja Blom (tel.nr: zie collage)

We kijken uit naar weer een volgende lunch en spelbijeenkomst!

 

Sonja Blom

020-6980810
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Kunst en cultuur
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk