Cookies

De Zonnebloem gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren, gebruiksgemak te verbeteren, voor social media en om ervoor te zorgen dat u relevante advertenties en informatie te zien krijgt wanneer u gebruik maakt van deze website. Meer informatie over de cookies kunt u vinden op onze privacy pagina.

Zandsculpturen Garderen

20190717122330jpg

Bezoek aan een prachtig evenement

Op 17 Juli was er weer een speciale activiteit van Zonnebloem afdeling Noord. Dit keer een kleinschalige activiteit. Vier vrijwilligers verwenden zeven gasten door ze mee te nemen naar de zandsculpturen in Garderen. Het was werkelijk een reis om de wereld. De mooie beelden, waaronder alle bekende wereldleiders, stonden mede door het goede weer letterlijk in het zonnetje. Het werd een geslaagde en gezellige dag.

Wilma Colly

055-3230752
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoekwerk