Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.
We zijn druk bezig met het verbeteren van onze site. Tot we klaar zijn, zul je nog pagina's met oude styling tegenkomen. Excuus voor eventueel ongemak.

* * * OPROEP * * *

Zonnebloem afdelingsnieuws

Deze oproep geldt voor vrijwilligers die verpleegkundige zijn met een BIG-registratie.

In de regio het Gooi van de Zonnebloem zijn maar heel weinig verpleegkundigen met een BIG-registratie die bereid zijn om als vrijwilliger aan activiteiten van de Zonnebloem deel te nemen.

In onze regio hebben we o.a. verpleegkundigen nodig bij de regiovakantie (19 - 23 september 2016), bij dagtrips die de regio organiseert zoals de jaarlijkse boottocht (4-april-2016), maar ook bij activiteiten van afdelingen.

Sommige activiteiten kunnen zonder verpleegkundigen helemaal niet plaatsvinden. Uitbreiding van het bestand is daarom dringend gewenst.

Hierbij dan ook een oproep om in jullie netwerken naar verpleegkundigen te speuren. Willen jullie nagaan of jullie verpleegkundigen kennen die een keer met de Zonnebloem mee op stap willen? 

Als je iemand kent laat het ons dan weten.

 

Jeannette van de Veen

035-5414876
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Kunst en cultuur
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken