Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.
We zijn druk bezig met het verbeteren van onze site. Tot we klaar zijn, zul je nog pagina's met oude styling tegenkomen. Excuus voor eventueel ongemak.

Vier het leven !

Zonnebloem afdelingsnieuws

Heb je interesse om met een van onze gasten in het seizoen 2015 - 2016 een theater te bezoeken?

Stichting Vier het Leven organiseert door heel Nederland compleet verzorgde sociaal culturele activiteiten voor ouderen en pakt zo op een positieve manier eenzaamheid aan. Onder het motto ‘samen uit, samen genieten’ zetten meer dan 1.000 vrijwilligers zich tijdens film-,  theater- en concertbezoeken in voor een professionele begeleiding, waarbij aandacht voor het individu centraal staat. De ouderen worden van deur tot deur begeleid en genieten van een arrangement waarbij alles is geregeld.
 
Net als de vorige jaren ondersteunen wij deze stichting graag en stellen voor uw afdeling 5 voorstellingen ter beschikking. Dit betekent dat 5 van uw gasten een voorstelling naar keuze mogen uitzoeken in een theater bij hen in de buurt. Begeleiding, vervoer, entree en consumpties zijn allemaal inbegrepen. Het aanbod is geldig voor het theaterseizoen 2015-2016: dus vanaf nu t/m ongeveer eind april/mei 2016.
 
We verzoeken u om aan uw gasten duidelijk te maken dat de boeking pas 100% zeker is als de bevestiging van Vier het Leven binnen is. 

Als jullie gasten hebben die hiervan gebruik willen maken dan vernemen wij dat graag zo spoedig mogelijk.

Jeannette van de Veen

035-5414876
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Kunst en cultuur
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken